Om Bransje­rapporten.no

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bransjerapporten er for deg som jobber i kommunikasjonsnæringen. Her kan du lese om selskapene og menneskene som jobber med kommunikasjon, markedsføring, kommunikasjons- og markedsteknologi og ikke minst kreativitet. Utgangspunktet for alt du kan lese på Bransjerapporten.no er innsikt fra markedet, enten det er statistikk fra den årlige undersøkelsen til Teft, eller markedsdata eller målbar adferd i kommunikasjonsnæringen.

Det er rekrutterings- og rådgivningsmiljøet i Teft som står bak Bransjerapporten.no. Teft er et fagmiljø med ressurser for selskaper og miljøer i kommunikasjonsnæringen som vil utvikle seg videre. Teft har jobbet med mediebransjen, byråene og annonsørene siden 2001, og gjennom et stort nettverk og en betydelig database har Teft tilgang på å innhente data og statistikk som gir unik innsikt i kommunikasjonsnæringen.

Menneskene bak Bransjerapporten.no er fagfolkene i Teft og bidragsytere fra hele bransjen. Har du tanker, meninger eller ideer som du tror bør få plass på Bransjerapporten.no vil vi gjerne høre fra deg!